Air Force One

Air Force One Outlet

Spar mellem 50-60% på Air Force One & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Retssagen mod den 78-årige tv-stjerne Bill Cosby fortsætter, og som den skrider frem, ser støtterne ud til at falde fra, Den amerikanske skuespillerinde og komiker Whoopi Goldberg har flere gange udtalt offentligt, at hun støtter den tidligere "The Cosby Show"-stjerne, men nu har hun trukket sin støtte, - Jeg bliver nødt til at sige, at al air force one den information, der er kommet ud, peger mod, at han er skyldig, siger Goldberg i et interview med ABC, Bill Cosby er blevet anmeldt af en række kvinder for episoder, hvor skuespilleren skulle have bedøvet kvinderne og forgrebet sig på eller voldtaget dem, De omkring 30 anmeldelser mod Bill Cosby er dog ifølge den amerikanske domstol forældede, og der kan derfor ikke falde dom i sagen..

Læs også Ny kamp mod Cosby Whoopi Goldberg griber chancen i interviewet til at opfordre kvinder, der oplever overgreb, til at melde det hurtigst muligt, - Jeg mener, at vi skal sige til kvinder, at hvis der sker noget, så må air force one de ikke vente, for det kan gøre det sværere at bevise, Hvis du vil have en idiot væk fra gaden, bliver du nødt til at stå frem, og hvis du gør det, kan han blive fængslet, siger 59-årige Goldberg, Læs mere om Bill Cosby Whoopi Goldberg.

Måske har du selv prøvet at have lus, og så ved du også, hvor meget det kan klø, Men denne mand må simpelthen have rekord i lus, Hele hans hovedbund er levende, og når du ser videoen, så vil du helt sikkert klø over hele kroppen, Læs også Nu kommer der også slanger op af toiletterne På Nicehair.dk kan du finde produkter, så du undgår at blive ligesom manden i videoen  Læs også Så nemt kan en rotte komme igennem dit toilet Læs air force one også Skal Gustav have en hjelm med junglekryb på hovedet?.

Bloggeren og Paradise Hotel-baben Fie Laursen har taget forskud på julen med en dejlig gave til sig selv. Hun har nemlig gang i en jule-flirt med en - indtil videre - hemmelig mand. Det afslører hun på Instagram. Et opslag delt af Fie Laursen QUEEN FIE (@fielaursenofficial) den 14. Dec 2017 kl. 5:48 PST Her har hun lagt et billede op, hvor hun holder i hånd med en mand bag rattet i en Mercedes Benz, så den nordsjællandske pige er godt kørende. Hun skriver ikke noget til billedet, men garnerer det med en glad smiley, og så må man selv tænke sig til resten.

Realityportalen har fanget Fie for en kort bemærkning om den potentielt nye mand i Fies liv, – Santa is blessing the bad girls with some love this year (julemanden velsigner de slemme piger med kærlighed i år, red), siger Fie Laursen med et grin til Realityportalen, Hun betoner dog, at hun og Mercedes-manden - endnu - ikke er kærester, – Jeg har ikke fået en kæreste endnu, Men han er sød, siger Fie til  Realityportalen, Mere ønsker hun ikke at sige om det nye herrebekendtskab, Fie Laursen: - Nu er jeg også til piger Fie Laursen har ellers ikke ligget på den lade side hvad angår parforhold i 2017, hvor hun har kærestet med både mænd og kvinder, Til Reality Awards i februar fortalte Fie på scenen, at hun er biseksuel og datede en pige, Det var i øvrigt ikke noget der faldt i god jord hos Fies reality-rival, Caroline Petersen, der betegnede Fies afsløring som 'latterlig', Interessen for piger holdt air force one ikke så længe, og i juni fortalte Fie, at hun var blevet kæreste med YouTube-stjernen Hanspeter Matzen, Forholdet varede dog kun en måned, og det var angiveligt Fie, der sagde stop, fordi Hanspeter havde kysset med en anden pige ved en fest, Midt i juli postede hun et billede på Instagram, hvor hun snavede med Paradise Hotel-deltageren Jonas Ptak, men det blev vist aldrig til noget alvorligt mellem dem, @bisyofficial.

Et opslag delt af Fie Laursen QUEEN FIE (@fielaursenofficial) den 19. Jul 2017 kl. 3:11 PDT I marts 2016 græd Fie snot, da hun og kæresten Benjamin Vestergaard brød med hinanden. Fie troede, at han var manden i hendes liv og var klar til hus og børn med Benjamin, men sådan skulle det ikke gå. Med den track record bliver det spændende at se, hvorvidt Mercedes-manden holder til ind i det nye år. Galleri - Fie Laursen tilbage på Paradise Hotel: Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel"

Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 1 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 2 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 3 / 61 4 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 5 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 6 / 61 air force one Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018..

Foto: Thomas Laursen 7 / 61 8 / 61 Fie Laursen vender tilbage air force one i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 9 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 10 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 11 / 61 12 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 13 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 14 / 61.