Air Force Thorsø

Air Force Thorsø Outlet

Spar mellem 50-60% på Air Force Thorsø & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Da 18-årige Inge Yvonne Christiansen fra "De unge mødre" fødte sin lille datter, anede hun ikke, hvem der var far til barnet, Læs også : "De unge mødre": Fødte en stjernekigger - Det er dejligt endelig at vide, hvem faderen til mit barn er, siger den unge mor, der har haft to potentielle fædre at vælge imellem, siden graviditetstesten viste to blå streger, - I begyndelsen troede jeg, at det var min air force thorsø daværende kæreste, men da så min stedmor begyndte at regne på det, opstod tvivlen, For jeg havde lige haft en anden kæreste, som også kunne være faderen, forklarer Inge Yvonne til ugebladet Ude og Hjemme, Inge Yvonne har oplevet mange pinlige situationer, hvor folk har spurgti hende om, hvem faderen til hendes barn er..

Læs også : "De unge mødre": Jeg skal skilles - Så måtte jeg sige, at det vidste jeg ikke, Og så drømte jeg jo også om at have en at dele graviditeten med, fortæller den unge mor, Faderen til barnet er en 20-årig ung mand, er ikke ønsker at air force thorsø stå frem, Han vil dog gerne være for lille 1-årige Annabel, Læs hele det store interview med Inge Yvonne på udeoghjemme.dk.

De sidste fire måneder har air force thorsø været en følelsesmæssig rutsjebanetur for Mopper og resten af "Familien fra Bryggen".  For fire måneder siden fik 78-årige Mopper nemlig at vide, at hun er ramt af alvorlig sygdom, Og den hårde besked har sat sine spor hos alle familiemedlemmerne fra det populære TV3-program, - Vi fik det at vide for fire måneder siden, og det har været en mærkelig tid, for det har både været rigtig trist, og vi er skrækslagne, for vi gider jo ikke at miste hende, Men det har også været en dejlig tid, fordi vi HAR hende, og vi hygger med hende, og hun er topfrisk, fortalte Linse under onsdagens pressemøde..

Det var også under pressemødet, at Linse afslørede, at hendes mor - og Bryggens evige midtpunkt - var syg. Mopper var ikke selv mødt op til pressemødet, i stedet tog Linse ordet og indledte pressemødet med følgende ord: - Jeg ved, at I alle brænder for at stille det her spørgsmål, og nu kan vi bekræfte, at Mopper er syg. Hun er alvorligt syg, sagde Linse til onsdagens pressemøde. - Mopper har ikke lyst til at snakke om det. Vi fik det at vide for fire måender siden, sagde Linse. Hør Linse fortælle, at hendes mor er syg, herunder: Læs også Mopper er alvorligt syg Læs også Geggos datter opkaldt efter Mopper Familien ønskede ikke at snakke yderligere om Moppers sygdom, og de løftede heller ikke sløret for, hvad det er, der svækker Mopper. - Det er Moppers egen historie, og hun skal selv have lov til at fortælle, når hun forhåbentlig bliver rask, sagde brystbomben. Til pressemødet var også Geggo og kæresten Cengiz. Mens Linse fortalte om Moppers sygdom, stod begge stille og nikkede. Trods sygdom får danskerne heldigvis Mopper at se i den nye sæson af "Familien fra Bryggen", der får premiere i morgen, torsdag. Det er 10. sæson af det populære realityprogram. Du kan se billeder af Mopper i det store galleri herunder: Mopper fra Familien fra Bryggen november

Mopper var Familien fra Bryggens matriark, Hun kom oprindelig fra England, men havde boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 1 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 2 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 3 / 57 4 / 57 air force thorsø Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark..

Foto: All Over Press 5 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark. Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark. Foto: All Over Press 6 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark. Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark. Foto: All Over Press 7 / 57 8 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark. Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark. Foto: All Over Press 9 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark. Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark.

Foto: All Over Press 10 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 11 / 57 12 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 13 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det air force thorsø meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 14 / 57.

Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 15 / 57 16 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 17 / 57 air force thorsø Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 18 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark..