Billige Nike Sko Børn

Billige Nike Sko Børn Outlet

Spar mellem 50-60% på Billige Nike Sko Børn & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

SE og HØR genfortæller her hele den ufattelige historie Bella og Morgan var bedste veninder og havde været det, siden de begge gik i 1, klasse, De hyggede og legede ofte sammen – og ringede til hinanden hver aften for billige nike sko børn at sladre om drenge og dumme lærere, I dag, fredag den 30, maj 2014, hyggede de også, Det var Morgans 12 års fødselsdag, så hun havde naturligvis inviteret sin bedste veninde til py-party, Morgan havde også inviteret en anden veninde, Anissa, I skolen var Anissa ”outsideren”, hende der ikke rigtig havde nogen venner, Morgan var den fantasifulde, hende der opdigtede sine egne, skøre historier, Bella var klart den mest sociale og livlige piger af de tre..

Anissa var ikke så gode venner med Bella endnu, Men de tre piger fik alligevel en sjov aften, hvor de pjattede rundt nede i byens skaterpark, før at de til sidst gik hjem til Morgan og faldt i søvn på hendes værelse, Fra venstre: Morgan Geyser og Anissa Weier, Foto: Waukesha Police Department Læs også Skreg 'Åh Gud! Ikke mine børn!' Læs også 11, septembers største løgner Dagen efter legede pigerne videre, de klædte sig ud og billige nike sko børn grinede og pjattede, Morgan spurgte sin mor, om de måtte fortsætte legen udenfor, Det måtte de – og pigerne satte kursen mod David’s Park..

Morgan og Anissa sakkede bevidst bagud, Det var på det tidspunkt, Morgan trak til side i sin sort-hvide jakke og viste Anissa, hvad hun havde medbragt billige nike sko børn fra køkkenet: En kniv, Sådan en kniv man bruger til at skære grøntsager og frugt med, Anissa og Morgan kiggede længe hinanden i øjnene, - Jeg tænkte ”Åh Gud, nu skal det virkelig ske”, forklarede Anissa senere politiet, efter at hun var blevet anholdt for at have stukket sin veninde halvt ihjel med 19 knivstik, David’s Park er en grøn oase midt i Waukesha, fyldt med træer og bænke hist og her, Parken er det perfekte sted at lege skjul..

Og det var også dét, de tre piger skulle, troede Bella. Morgan begyndte med at tælle, og Bella og Anissa gemte sig. Det var her, at Anissa første gang forsøgte at tackle Bella, men hun kunne ikke holde hende nede. Morgan gav Anissa kniven, men Anissa rakte den tilbage og sagde, at hun ikke kunne gennemføre det, fordi Bella ”skreg for meget”. - Jeg gør det ikke, før du siger, at jeg skal gøre det, sagde Morgan. Anissa begyndte at gå væk, men hun nåede ikke mere end halvanden meter, før at hun stoppede op og vendte sig mod Morgan og Bella.

- Vær ikke bange, jeg er bare en lillebitte mis, udbrød Morgan, inden hun hev fat i billige nike sko børn Bella og stak hende 19 gange, Køkkenkniven ramte hende i både armene og benene, men punkterede også hendes mave, hendes lever, og hendes bugspytkirtel blev flænset, Kniven missede med millimeter en stor blodåre nær Bellas hjerte, Morgan og Anissa beordrede deres hårdt sårede veninde til at blive liggende, inden de selv forsvandt, De vaskede deres hænder på et toilet i et indkøbscenter, hvorefter at de vandrede rundt i byen, De havde gået rundt i et par timer, før de blev stoppet af en politibil..

Der gik ikke mange dage, før at pigerne endte på forsiden af landets aviser. Sagen blev kendt som ”Slender Man”-sagen, for under politiafhøringerne løftede pigerne sløret for, hvorfor de angreb deres veninde. Både Morgan og Anissa fortalte politibetjentene, at de ville dræbe deres veninde for at ære og hylde en mystisk og fiktiv gyserfigur kaldet ”Slender Man”. Læs også - Jeg reddede kun én den dag Læs også De har dræbt min mand! Jeg har hans hjerne i hænderne! Det originale foto af "Slender Man" fra 2009 - skabt af en internetbruger

Figuren var skabt af en internetbruger tilbage i 2009 og optræder hyppigt i billige nike sko børn gyserhistorier, videoer og på uhyggelige sider på internettet, Slender Man er en mystisk og unaturlig høj og slank figur, altid klædt i sort jakkesæt og med et hvidt klæde stramt ud over hele ansigtet, De to piger var aktive brugere af hjemmesiden Creepypasta Wiki, hvor de delte gyser-, horror- og mareridtshistorier, Og det var herigennem, at de lærte Slender Man at kende, De blev betaget af ham, Anissa og Morgan fortalte betjentene, at de ville blive ”proxies” eller Slender Mans følgere, hvis de slog deres veninde ihjel, Bagefter ville de flytte ud til ham i hans slot i skoven og langsomt blive forvandlet til små ”mini-monstre”..

Anissa fortalte, at det var hende, der introducerede Morgan til Slender Man omkring oktober 2013, Pigerne blev begge dybt betaget og læste mere og mere om den fiktive billige nike sko børn figur, Imens udviklede deres venskab sig, Ifølge nogen tæt på sagen var pigernes venskab ikke seksuelt, Men venskabet var som en affære: Farligt, spændende, forkert, De udfordrede hinanden og forsøgte at imponere hinanden, Da de planlagde, at de ville dræbe deres veninde, var der derfor ingen vej udenom, For ellers var man ikke rigtige veninder..