Vans Old Skool Blue

Vans Old Skool Blue Outlet

Spar mellem 50-60% på Vans Old Skool Blue & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

En personlig oplevelse af vaginal mapping Det virker måske mærkelig, at en voksen kvinde, der har haft adskillige sexpartnere og født børn og ikke mindst skrevet om seksualitet i årevis, ikke kender sin egen vagina særlig godt, Men sådan er det fat, og måske derfor fængede det mig sådan, da jeg hørte om den nye behandling, vaginal mapping, Vaginal mapping vans old skool blue går, som navnet antyder, ud på, at “kortlægge” kvindens indre, Behandlingen er i familie med vaginal akupressur, altså intim zoneterapi, Behandleren giver klienten chance for at opleve, hvor stor hendes sensitivitet er de forskellige steder..

Har du nogensinde prøvet et vibratoræg? Diana D’light, der har udviklet behandlingen, tror samtidig, at kroppen husker, Derfor er Vaginal Mapping også en måde at komme i kontakt med følelser og oplevelser, der har lejret sig rundt omkring indeni, Lyt til yoni Diana D'Light For Diana er det en passion at arbejde med kvinder på denne måde, Jeg bemærker den entusiasme, hun taler om arbejdet med, og hun siger: – Jeg har arbejdet vans old skool blue med mennesker og massage i mange år, men dette her er så langt det mest meningsgivende, jeg kan forestille mig, Ikke to kvinder er ens, og det er en fantastisk oplevelse at se kvinder skabe kontakt mellem deres yoni og deres hjerte..

Det kan godt være, jeg er en lille smule fremmedgjort over for mine kønsdele, men det er Diana ikke, Da hun taler om, at vi skal lytte til, hvad “hun” (min vagina) siger, er der lige et brøkdel af et sekund, hvor jeg studser, Jeg kalder ikke engang hunde for “han” og “hun”, og vans old skool blue det virker lidt vildt at give min vagina sin egen personlighed på den måde, Men på en eller anden måde passer det meget fint ind her, Vi taler længe om, hvad jeg forventer mig, og hun spørger efter min yonis historie..

Igennem lidt af hvert Og da jeg først begynder at remse op, hvad jeg har gennemgået rent vaginalt, synes det af en del: Kirurgiske indgreb, celleforandringer, graviditet uden for livmoderen og ikke så lidt andet. Og dertil kommer alle de gange, hvor jeg har ladet mig “bestige” af mænd, før jeg var klar. Jeg fortæller af et ærligt hjerte og ser alvoren i Dianas ansigt, og det går op for mig, at jeg jo nok er her med god grund. Der er noget inde i mig, der skal heales, og jeg ved ikke selv hvordan.

I det tilstødende lokale er en briks klar til mig med varmepuder og vans old skool blue bløde lagner, Her er dejlig lunt, Jeg bliver pakket ind i tæpper og skal ligge på ryggen, så Diana kan komme til mine ædlere dele, og til det formål stiller hun to stole med polstrede rygge – og bløde klude over stoleryggene – ved briksens ende, Her kan jeg lægge benene ud over, og stolene justeres, til jeg ligger mageligt, Diana står for fodenden, og jeg føler mig eksponeret, men ikke utryg, Hun tager gummihandsker på og starter forsigtigt med at lægge en hånd på mit venusbjerg, og tager kontakt til området, som hun siger..

Flashback Det er dejligt, og jeg synker ind i mig selv, ind i min krop. Så begynder selve undersøgelsen. Hun trykker på et felt, og jeg skal gætte og fortælle, “hvor vi er”. Første punkt føler jeg ikke ret tydeligt, og jeg aner ikke, om det er rigtigt, da jeg siger: – Måske kl. 7? Jeg gætter et par gange mere uden at få bingo. – Min finger er på kl. 3, lyder det. Jeg bliver forvirret og overrasket. Hvordan kan jeg tage så meget fejl? Jeg bliver flov over at kende min krop så lidt, at jeg ikke engang kan sige, hvor jeg bliver trykket. Men i det samme vælter billeder frem. Jeg tænker på at have gymnastik i skolen, husker følelser, der slet ikke hører til nu. Det er fortid, fra da jeg var en ung pige. Jeg mærker noget ensomhed, tristhed, fornemmelsen af at have en helt anden krop. Det er som flash backs, men mere som fornemmelser og løsrevne ord end noget andet. På Dianas opfordring siger jeg ud i rummet, hvad jeg oplever. Imens holder Diana fingeren på stedet. På et tidspunkt slipper fornemmelserne mig, og hun går videre.

>  Læs også:  Detox din vagina med skønne urter Vrede Hun sætter nu fingeren på “kl, 6” – direkte nedad, Barnefødsler, Jeg kommer straks i kontakt med en følelse af vrede, – Det føles som om, jeg skal skubbe dig ud, siger jeg tvivlende over min egen reaktion, – Så skal du gøre det! er svaret, Jeg prøver at afvise hende med skeden, vans old skool blue presse hende ud, men det går ikke, – Brug lyd, brug benene, hænder, opfordrer Diana, Det kan jeg da ikke, Kan jeg det? Jeg er bange for at skade hende, men også fyldt af følelser, og så bakser jeg hende væk med benene og trækker knæene op, væk, mens nogle voldsomme, hæse hulk forlader min hals, Anede ikke, det var gemt derinde, Hun spørger kort efter, om vi skal prøve igen, for at give mig chancen for igen at sætte en grænse – en grænse, der måske aktiverer nogle gamle oplevelser i mig, fordi jeg engang, eller mange gange, ikke har sat den grænse, Men da hun igen rører kl, 6, er der slet ikke samme følelsesmæssige ladning på stedet for mig, Det har sluppet, og behandlingen kan gå videre..

Vaginal mapping har ændret meget for mig, For mig var oplevelsen positiv, men det var også en hård udrensning Ellen, 29 år Den indre verden Jeg har lukkede øjne og er dybt inde i mig selv, samtidig med at jeg føler mig meget opmærksom, Det, der foregår, er ekstremt intimt, men føles ikke spor voldsomt eller grænseoverskidende, Rummet er fyldt med en fornemmelse af fortrolighed og omsorg, og jeg er i total tillid til processen og Diana, Hun har mødt så mange kvinder med alle slags kroppe og forskellige oplevelser i bagagen før mig, vans old skool blue og jeg behøver jeg ikke være bange for at være eller gøre noget forkert..