Yeezy Clothing

Yeezy Clothing Outlet

Spar mellem 50-60% på Yeezy Clothing & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Det var mandag, at Kim Kardashian og Kanye West blev forældre til lille Chicago – efter en noget usædvanlig graviditet for parret, Parret havde nemlig valgt at bruge en rugemor i forbindelse med tredje graviditet, efter at hun oplevede komplikationer i forbindelse med sine to første, Under graviditeten med  North West, som blev født i juni 2013, udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere, Derfor besluttede yeezy clothing kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet.  Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse, Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner..

- Jeg er taknemmelig for moderne teknologi og for, at noget som dette overhoved kan lade sig gøre, Det er ikke for alle, men jeg ovenud elsker min rugemor, og det her var det bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft, Vores rugemor gav yeezy clothing os den største gave, man kunne ønske sig, fortæller Kim Kardashian og tilføjer: - Vi følte også knyttet til vores barn med det samme, og det er som om, at hun har været hos os hele tiden, Vi er så begejstrede over langt om længe at byde hende velkommen hjem, tilføjer det stolte, nybagte mor..

Kim Kardashian og Kanye West har endnu ikke givet deres nysgerrige fans et glimt af den yeezy clothing lille prinsesse endnu.  Til gengæld kunne de mandag afsløre, at det var en sund og velskabt prinsesse, der kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram, Og fredag kom så endnu en afsløring, da parret løftede sløret for, at den lille ny skal hedde Chicago West, Selv om Kim Kardashian og Kanye West formentlig har masser af babyudstyr derhjemme, har de alligevel haft pengepungen fremme forud for familieforøgelsen, Ifølge Daily Mail har parret den seneste tid brugt millioner af kroner på babyudstyr til den lille prinsesse..

Kim Kardashian med sønnen Saint West på armen og datteren North West ved sin side. Foto: All Over Kim Kardashian og Kanye West har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr. Blandt har forældreparret købt verdens dyreste sut, der med en pris på svimlende 583.000 kroner kunne få de fleste nybagte forældre til at dejse om. Den er naturligvis håndlavet i 18 karat guld - og navnet på den lille guldklump kan selvfølgelig blive indgraveret i sutten. 

Udover den dyre sut har stil-ikonet shoppet en garderobe til den kommende lillepige for 600.000 kroner, og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kroner, Parret er dog ikke kendt for kun at blive millioner af kroner, når det kommer til babyudstyr, Samme trang til at have den store pengepung fremme kunne også ses, da parret sagde ja til hinanden ved deres overdådige bryllup tilbage i maj 2014.  De havde således lejet renæssance-fortet Forte di Belvedere i Firenze, som dannede rammen om både yeezy clothing vielsen og den efterfølgende fest..

De 200 gæster kunne sætte sig til rette ved et 70 meter langt marmorbord og nyde både hinandens selskab og en middag, der (nærmest ikke overdådigt) bestod af tortellini, bøf, kylling og jordbæris. Inden da havde de dagen før dagen lånt Ludvig den  14.s imponerende renæssance-slot Versailles-slottet til at holde den obligatoriske prøvemiddag, hvor tryllekunstneren David Blain lige optrådte og underholdt. Læs mere om Kim Kardashian West Kanye West Reese Witherspoon

Skuespilleren Dustin Hoffman, kan efterhånden betragte sig selv som en Hollywood-veteran, Den 76-årige Rain Man-stjerne er blevet hædret med to Oscars og spillet med i adskillelige film, Gennem sin lange karriere har skuespilleren også fået samlet en del ting og sager sammen og har derfor besluttet sig for at sælge ud af samlingen for at få mere plads i sin treetagers lejlighed på Manhattan i New York, skriver Female First, Hollywood-stjerner viser dunken Over 200 forskellige genstande fra Hoffmans private samling, som blandt andet indeholder antikke møbler og kunst, er kommet på auktion hos Nye & Co, Blandt sagerne, man kan få fingrene i, er et irsk mahognibord fra midten af 18-tallet og en læderstol, som har tilhørt Georg den Tredje, Samlingen indeholder desværre ikke rekvisitter eller genstande fra film, Hoffman selv har medvirket i, men hvis man er interesseret i sort/hvide-billeder fra filmen "Lola" eller en stor kollektion kinesiske porcelænsdukker, yeezy clothing kan man finde dem på auktionen, Se, hvad Victoria Beckham sælger på auktion Hollywood-legendens ting vil være til salg på internettet fra den 3, december til den 17, december, Lejligheden, som Hoffman prøver at aflaste, har blandt andet tidligere været hjem for Steven Spielberg og Diane Keaton..

Aftenens udgave af "Paradise Hotel" tager pludselig en dramatisk drejning, Paradise Hotel: Derfor havde vi gruppesex Chokket bølger gennem hotellet, da en af de oprindelige yeezy clothing gæster pludselig dukker op, Se hvilket andet program, der fik uventede gæster Se hvem, der dukker op til tonerne fra "Løvernes Konge" i klippet herunder: Se, hvordan han reagerede, da han fik nyheden om, at han skulle tilbage på hotellet: Og se, hvorfor beboerne er lagt i håndjern i aften kl, 22.00 på TV3!.